Det här är innehållet i P-taggen


Skrivbord

Skrivbord med klassiskt utseende är svårt att hitta ute i möbelhandeln och antika skrivbord som känns bra att arbeta vid kan vara svåra att hitta, så vi har fått tillverka ett antal måttbeställda skrivbord, där kunderna haft önskemål på utseende. Vissa skrivbord är mycket påkostade med handskurna ornament och reliefer.

gustavianskt skrivbord ritning

Gustavianskt skrivbord Rosenberg.

Gustavianskt skrivbord Rosenberg. En kund ville ha ett gustavianskt skrivbord med en klassisk stol, bordet var måttbeställt och dekorationen på lådorna skulle matcha dörrarna i rummet, längs baksidan och sidorna ville kunden ha en låg sarg på bordytan. Vi ritade ett förslag som kunden godkände.

Mått 130 x 65 cm höjd 75 cm.

Pris: 11 500: -

gustavianskt skrivbord

klassiskt skrivbord

Skrivbord 1

pris: 12.500:-

gustavianskt skrivbord

Gustavianskt skrivbord Glava

Ritning sarg

Ritning ben

Pris: 24.200:-

skrivbord jugend

Skrivbord i John-Bauer stil.

En kund ville ha ett skrivbord med John Bauer reliefer i fyllningarna. Kunden valde ut motiven och beslagen, från Prinsfors metallfabrik.

Pris: 27.500:-

Kontaktinformation.

Taserudsmöbler

Va: Högvalta

67192 Arvika

Telefon:  070–3341093

Epost: post@taserudsmobler.se

 

Betalningsinformation.

När ni frågar om priset på en möbel så skickar vi en offert, och om ni vill beställa så skickar vi en orderbekräftelse. Möbeln betalas vid leverans, handpenning förekommer när priset är högt, eller när materialet är extra dyrt. Möblerna betalas oftast via bank (faktura) vid leverans. Mindre summor kan betalas kontant eller med Swish: 070-6823206. Alla priserna på hemsidan är inklusive moms. Ytbehandling (standard) ingår, men kostnad för stoppning och tyg tillkommer. Fraktkostnad + emballage tillkommer, om man inte hämtar möblerna hos oss.

Klassiskt Möbelhantverk

Placeholder image

 

Mikael Klarström

Medlem i Mästarregistret. Möbelsnickarmästare No: 016/03-20248

Träbildhuggarmästare No: 22095

 

Katalog PDF

Placeholder image