Övriga möbler

Vi tillverkar en mängd olika möbler, och på den här sidan visas enbart en liten del av de övriga möbler som vi har gjort. Möblerna har oftast tillverkats, måttbeställda, efter kundernas önskemål, vilket gör att många modeller endast har tillverkats i något eller några exemplar.

Innehållet hamnar här
Innehållet hamnar här
Innehållet hamnar här

Soffor

Vi har tillverkat en del soffor genom åren, och här är ett par exempel. Främst så har vi tillverkat så kallade kökssoffor, som skall passa till en köksmöbel. De flesta sofforna är måttbeställda av kunden.

gustaviansk soffa

Gustaviansk soffa

Pris: 13.500:-

eksoffa

Karl Eksoffa

Pris: offert

 

Allmogesoffa

vi tillverkade en måttbeställd allmogesoffa. Kunden ville ha soffan inspirerad av en soffa som finns på ett bygdetun i Norge, fast med en längd på hela tre meter. Soffan tillverkades i al-virke, som kunden sågat av virke från egen mark. Soffan behandlades med Schellack som vi efterbehandlade med Danish Oil, vilket ger en behaglig naturlig känsla, som är lätt att renovera.

kökssoffa

Allmogesoffa

14.700:-

tvbänk

TV bänk

Pris: 11.200:-

hallbänk

Hallbänk

Pris: 8.500:-

Kontaktinformation.

Taserudsmöbler

Va: Högvalta

67192 Arvika

Telefon:  070–3341093

Epost: post@taserudsmobler.se

 

Betalningsinformation.

När ni frågar om priset på en möbel så skickar vi en offert, och om ni vill beställa så skickar vi en orderbekräftelse. Möbeln betalas vid leverans, handpenning förekommer när priset är högt, eller när materialet är extra dyrt. Möblerna betalas oftast via bank (faktura) vid leverans. Mindre summor kan betalas kontant eller med Swish: 070-6823206. Alla priserna på hemsidan är inklusive moms. Ytbehandling (standard) ingår, men kostnad för stoppning och tyg tillkommer. Fraktkostnad + emballage tillkommer, om man inte hämtar möblerna hos oss.

Klassiskt Möbelhantverk

Placeholder image

 

Mikael Klarström

Medlem i Mästarregistret. Möbelsnickarmästare No: 016/03-20248

Träbildhuggarmästare No: 22095

 

Katalog PDF

Placeholder image