Byggprojekt

Sedan Morgan gick i pension så utför vi endast undantagsvis större byggnadsarbeten, men hjälper gärna andra företag med detaljer till byggen mm.

Morgan hade en byggfirma under en period på 80-talet. Mikael gjorde sommarpraktik på byggfirman och har periodvis hjälpt till vid små byggen. För några år sedan så snickrade vi tillfälligt på olika ROT-byggen, då efterfrågan på sådana tjänster är stor, samtidigt som snickrade möbler. Nu sker det endast undantagsvis, då efterfrågan på våra möbler just nu är mycket stor.

Thumbnail Image 1
Thumbnail Image 1

Nytorp

Thumbnail Image 1

Veranda i drakstil

Thumbnail Image 1

Östra Högvalta

Thumbnail Image 1

Bosebyn

Thumbnail Image 1

Västra Högvalta

Kontaktinformation.

Taserudsmöbler

Va: Högvalta

67192 Arvika

Telefon:  070–3341093

Epost: post@taserudsmobler.se

 

Betalningsinformation.

När ni frågar om priset på en möbel så skickar vi en offert, och om ni vill beställa så skickar vi en orderbekräftelse. Möbeln betalas vid leverans, handpenning förekommer när priset är högt, eller när materialet är extra dyrt. Möblerna betalas oftast via bank (faktura) vid leverans. Mindre summor kan betalas kontant eller med Swish: 070-6823206. Alla priserna på hemsidan är inklusive moms. Ytbehandling (standard) ingår, men kostnad för stoppning och tyg tillkommer. Fraktkostnad + emballage tillkommer, om man inte hämtar möblerna hos oss.

Klassiskt Möbelhantverk

Placeholder image

 

Mikael Klarström

Medlem i Mästarregistret. Möbelsnickarmästare No: 016/03-20248

Träbildhuggarmästare No: 22095

 

Katalog PDF

Placeholder image