Placeholder imagePlaceholder image

Byggprojekt

Byggprojekt

Byggnadshantverk

Byggprojekt

Sedan Morgan gick i pension så utför vi endast undantagsvis byggnadsarbeten, men hjälper gärna andra företag med detaljer till byggen mm.

Morgan hade en byggfirma under en period på 80-talet. Mikael gjorde sommarpraktik på byggfirman och har periodvis hjälpt till vid små byggen. För några år sedan så snickrade vi tillfälligt på olika ROT-byggen, då efterfrågan på sådana tjänster är stor, samtidigt som snickrade möbler. Nu sker det endast undantagsvis, då efterfrågan på våra möbler just nu är mycket stor.

 
Card image cap
 

Card image cap
Nytorp
 
Card image cap
Veranda i drakstil
 
Card image cap
Östra Högvalta
 

Card image cap
Bosebyn
 
Card image cap
Västra Högvalta
 
 

Klassiskt Möbelhantverk


Placeholder image

Mikael Klarström Medlem i Mästarregistret.

 Möbelsnickarmästare No: 016/03-20248

 Träbildhuggarmästare No: 22095

Betalnings-information.


När ni frågar om priset på en möbel så skickar vi en offert, och om ni vill beställa så skickar vi en orderbekräftelse. Möbeln betalas vid leverans, handpenning förekommer när priset är högt, eller när materialet är extra dyrt. Möblerna betalas oftast via bank (faktura) vid leverans. Mindre summor kan betalas kontant eller med Swish: 070-6823206. Alla priserna på hemsidan är inklusive moms. Ytbehandling (standard) ingår, men kostnad för stoppning och tyg tillkommer. Fraktkostnad + emballage tillkommer, om man inte hämtar möblerna hos oss.

Kontakt-information.


Taserudsmöbler 
Va: Högvalta 67192 Arvika 
Telefon: 070–3341093 
Epost: post@taserudsmobler.se

Möbelkatalog 2024 utskrift