Placeholder imagePlaceholder image

Övriga möbler

Övriga möbler

Klassiskt möbelhantverk

Vi tillverkar en mängd olika möbler, och på den här sidan visas enbart en liten del av de övriga möbler som vi har gjort. Möblerna har oftast tillverkats, måttbeställda, efter kundernas önskemål, vilket gör att många modeller endast har tillverkats i något eller några exemplar.

 

Soffor

Vi har tillverkat en del soffor genom åren, och här är ett par exempel. Främst så har vi tillverkat så kallade kökssoffor, som skall passa till en köksmöbel. De flesta sofforna är måttbeställda av kunden.

 
gustaviansk soffa
Gustaviansk soffa

Pris: 16.300:-

 
eksoffa
Karl Eksoffa

Pris: offert

 

Allmogesoffa

vi tillverkade en måttbeställd allmogesoffa. Kunden ville ha soffan inspirerad av en soffa som finns på ett bygdetun i Norge, fast med en längd på hela tre meter. Soffan tillverkades i al-virke, som kunden sågat av virke från egen mark. Soffan behandlades med Schellack som vi efterbehandlade med Danish Oil, vilket ger en behaglig naturlig känsla, som är lätt att renovera.

 
kökssoffa
Allmogesoffa

17.700:-

 
allmoge soffa
Allmogesoffa
 

Stoppad sittbänk

Vi tillverkade en sittbänk till en kund, den är bara grundmålad på bilden.

 
stoppad sittbänk
 
sittbänk ritning
 

En hallmöbel.

Vi döpte den till Stavnäs, även om det inte är dit den skall, det är alltid svårt att hitta på ett namn på en ny modell. En kund ville ha en hallmöbel anpassad till ett gammalt hus övriga inredning, så vi ritade förslag och tillverkade ett skåp och en sittbänk. 5 juni 2023

 
hallbänk
Hallbänk Stavnäs

Pris: 17.300 kr

 

tvbänk
TV bänk

Pris: 12.800:-

 
hallbänk
Hallbänk

Pris: 9.900:-

 
tallrikshylla
Tallrikshylla
 


Brudkistor

Vi har tillverkat några måttbeställda brudkistor genom åren.

 
Brudkista
Brudkista

 

 
gustaviansk brudkista
Brudkista mahognybrun

Ritning 1:10

Ritning ornament 

 

 

Klassiskt Möbelhantverk


Placeholder image

Mikael Klarström Medlem i Mästarregistret.

 Möbelsnickarmästare No: 016/03-20248

 Träbildhuggarmästare No: 22095

Betalnings-information.


När ni frågar om priset på en möbel så skickar vi en offert, och om ni vill beställa så skickar vi en orderbekräftelse. Möbeln betalas vid leverans, handpenning förekommer när priset är högt, eller när materialet är extra dyrt. Möblerna betalas oftast via bank (faktura) vid leverans. Mindre summor kan betalas kontant eller med Swish: 070-6823206. Alla priserna på hemsidan är inklusive moms. Ytbehandling (standard) ingår, men kostnad för stoppning och tyg tillkommer. Fraktkostnad + emballage tillkommer, om man inte hämtar möblerna hos oss.

Kontakt-information.


Taserudsmöbler 
Va: Högvalta 67192 Arvika 
Telefon: 070–3341093 
Epost: post@taserudsmobler.se

Möbelkatalog 2024 utskrift